VELIKA ČAST ZA SRBIJU! ŠEIK MUHAMED SE OGLASIO: Imao sam zadovoljstvo da se sastanem sa Vučićem! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.10.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestolonaslednik Abu Dabija, šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan podelio je na svom Tviteru utiske sa obilaska paviljona Srbije na sajmu Ekspo 2020 Dubai i sastanka sa predsednikom Vučićem.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić na sajmu  Ekspo 2020 u Dubaiju

Prestolonaslednik Abu Dabija, šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan podelio je na svom Tviteru utiske sa obilaska paviljona Srbije na sajmu Ekspo 2020 Dubai i sastanka sa predsednikom Vučićem.

- Tokom današnje posete sajmu Ekspo 2020 Dubai imao sam zadovoljstvo da posetim Paviljon Srbije i sastanem se sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Takođe sam bio informisan o tome kako Paviljon Srbije odražava aspekte inovacione kulture zemlje i njene ambicije za budućnost - napisao je šeik Muhamed bin Zajed na Tviteru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mirjana

04.10.2021 11:52

Ovo jeste velika cast za Srbiju, ali kako je krenuo razvoj i napredak Srbije mnogim zemljama sirom sveta i njihovim liderima ce biti cast da saradjuju sa Srbijom i njenim predsednikom.

Tijana

04.10.2021 11:59

Nema sumnje da se naša zemlja poštuje i uvažava širom sveta, a sve zahvaljujuću kvalitetnoj bilateralnoj politici, koju naša zemlja uspešno sprovodi!

leona

04.10.2021 14:51

Na obostrano zadovoljstvo saradnja Srbije i UAE je sada Jaca nego pre. Privrednicima je olaksan trgovinski izvoz zemljama istoka.

Aleksandra

04.10.2021 18:33

Ponosni smo što Srbija postaje toliko cenjena i poštovana u svetu.