NAPREDAK ŽESTOKO UVREDIO PARTIZAN: Pale teške reči! Iz kluba OBJAVILI SNIMAK koji nikako nisu smeli (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana juče je na gostovanju u Kruševcu savladala Napredak rezultatom 1:0 u okviru 12. kola Superlige Srbije.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/napredak.official

Detalj sa spornog snimka Napretka

Ono što treba istaći je i to da su meč obeležila čak dva crvena kartona, po jedan na obe strane, kao i ponovljen penal početkom utakmice.

Rikardo je najpre promašio jedanaesterac, ali pošto je golman prerano krenuo sa linije, sudija zahtevao da se izvođenje ponovi.

U drugom pokušaju Rikardo je bio precizniji a tada je i postignut jedini gol na utakmici.

Međutim, Napredak se nije pomirio sa tom odlukom, već je čak i na zvaničnoj stranici kluba objavio snimak uz žestok komentar protiv Partizana.

- Vode poštenjačine 0:1 golom iz drugog penala i imaju igrača više. Hvala Kruševac, vi ste Napredak, a ovo agrarno će za dva sata nazad - stoji u sramnom komentaru na zvaničnom nalogu Napretka.

Ipak, zaključak je da sve ovo nikako nije trebalo ekipi iz Kruševca. Prvo zbog toga što se time ruši, kakav-takav, ugled srpskog fudbala ali i iz razloga što se upravo u njihovom snimku odbranjenog penala otklonjena i poslednju dilemu oko toga da li je sudija opravdano postupio.

Naime, u priloženom snimku, gde je kadar iza gola, jasno vidi da je golman Vasiljević iskoračio sa obe noge ispred linije pre nego što je Rikardo uputio šut sa bele tačke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading