STANOJEVIĆ POBESNEO: Nemojte to da nam RADITE!

Autor:

Sport

02.10.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se medijima pred meč sa Napretkom u Kruševcu.

Republika

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević

Stanojević je reagovao na izjavu direktora Kruševljana Vladmiria Arsića, koji je podsetio da zbog odluke Disciplinske komisije FSS navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulaz na stadion "Pod Bagdalom".

- Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače, biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na jug, mogu da uđu na severnu tribinu - rekao je Arsić.

Ovo je izazvalo žestoku reakciju trenera Partizana.

- Proverićemo... Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Lazarevcu, Kragujevcu i Novom Pazaru bez navijača. Ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni, nismo baš toliko strašnu stvar uradili. Očekujemo naše navijače u nedelju - rekao je Stanojević i dodao:

- Navijači nam mnogo znače, nema razloga da ne prisustvuju utakmici u Kruševcu. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aleksandar

02.10.2021 19:27

Opet mu kriv Vucic verovatno. Uvek su svi protiv njega a on se sam bori sa drzavom to vam je njegova prica. Covek definitivno nije normalan na nivou je pantica i vuletica