MINISTAR VULIN O NAPADU NA MILANA LAĐEVIĆA: MUP će učiniti sve da se pronađe napadač!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da će MUP učiniti sve da pronađu odgovornog za napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin o napadu na Lađevića

Ministar Vulin istakao je da protiv nasilja svi zajedno treba da se borimo, a da MUP ne može naterati novinarska udruženja da prestanu da nalaze opravdanja za siledžije.

- Nasilje i pretnje nasiljem su nedopustive, a MUP će učiniti sve da pronađemo odgovornog za napad na gospodina Lađevića. To MUP Srbije može ali MUP ne može da natera novinarska udruženja i javanost da prestanu da nalaze opravdanja za siledžije samo ako je nasilje usmereno prema predsedniku Vučiću ili ljudima koji ga politički podržavaju.  Licemerje potstiče nasilje i daje opravdanje, a protiv toga svi zajedno moramo da se borimo - istakao je Vulin.

Podsetimo, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je jutros u centru grada, na raskrsnici Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve, kada ga je nepoznati muškarac odgurnuo i rekao mu "Ubiću te".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading