VUČIĆU UKAZANA VELIKA ČAST: Erdogan srpskom predsedniku organizovao ispraćaj ZA PAMĆENJE i to MIMO protokola!

Autor:

Vesti

18.09.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred odlazak iz Istanbula, u izjavi medijima, predsednik Vučić je rekao da je to bio veoma dobar sastanak, koji je trajao gotovo dva sata, da je sa turskim predsednikom razgovarao o svim važnim temama, pre svega ekonomskim, o turskim investicijama, kako turske kompanije izvode radove u našoj zemlji, ali i svim regionalnim pitanjima i odnosima Srbije i Turske, od bilateralnih do ukupnih odnosa i o saradnji u svim drugim oblastima".

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je naglasio da je Turska prijatelj Srbije te da je uveren da bi odnosi dve zemlje mogli da budu još bolji i najavio da bi da turski predsednik Redžep Tajip Erdogan trebalo da dođe u zvanicnu posetu Srbiji do kraja ove godine.

Kako je rekao, dobri odnosi Srbije i Turske uslov su bez kojeg ne možemo da sačuvamo stabilnost u regionu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bilja

18.09.2021 12:14

Najbolje sto je ova vlast uradila za Srbiju jeste to da budemo postovani u svetu, da steknemo naklonost ljudi koji ce nam putem investicija u nasu zemju unaprediti ekonomiju.

Ivana

18.09.2021 16:48

hvala predsedniku Vučiću an svemu što čini za ekonomski oporavak i razvoj. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za ekonomski oporavak i razvoj. Srbija se danas cela razvija i gradi.