ŠEŠELJ UPOZORAVA JAVNOST NA SUKOBE U CRNOJ GORI: Đukanović će izazvati krvoproliće tokom ustoličenja

Autor: Republika

Vesti

04.09.2021

05:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostujući u emisiji na televiziji "Hepi" upozorio je da Milo Đukanović sprema krvoproliće tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Šešelj uveren da će Đukanović izazvati krvoproliće

- Srbima nikakvi sukobi nisu u interesu i Mitropolija je dobro postupila nije pozvala narod na okupljanje na Cetinju tokom ustoličenja Joanikija - kazao je Šešelj.

Šešelj je kazao da Srbija nije protiv Crne Gore i da ne stoje opaske iz Podgorice da Srbija utiče na prilike u toj zemlji.

Niko nije protiv Crne Gore, Crna Gora je srpska država. Oni koji se izjašnjavaju kao crnogorci su za mene neprijatelji. Nacija nije košulja pa da može da se menja. Naciji se pripada rođenjem - kazao je lider radikala.

On je ocenio da Milo Đukanović jedino vidi šansu za opstanak ako izazove krvoproliće

- Srbima nikakvi sukobi nisu u interesu i Mitropolija je dobro postupila nije pozvala narod na okupljanje na Cetinju tokom ustoličenja Joanikija - kazao je Vojislav Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

04.09.2021 09:17

Dokle vise prostora ratnom zlocincu i huskacu da seje mrznju?Posejao je najvece zlo u istoriji Srbije.