Vučić izričit: SRBIJA NEĆE PRIHVATITI DA DODIK BUDE SMENJEN!

Autor:

Vesti

31.08.2021

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je u specijalnom uključenju iz Slovenije za TV Pink prokomentarisao aktuelnu situaciju u Bosni i Hercegovini.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić i Milorad Dodik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da će Srbija uvek pomagati razvoj Republike Srpske.

- Nama je cilj da se spojimo i sa Tuzlom i sa Sarajevom - rekao je.

Vučić je rekao da je inicijativa za smenu Dodika opasan presedan.

- Govorim ovo na ozbiljan način. Već puno puta sam pokušao da pokrenem važan dijalog između Srba i Bošnjaka. Moramo da se poštujemo i da razmišljamo o budućnosti. Kada govorimo o smeni Dodika, uvek će se potezati priča o Srebrenici. Nudio sam tu vrstu strateškog dijaloga i posle linča u Srebrenici pre 5-6 godina. Neke teme su neprihvatljive za srpski narod. Srbija neće prihvatiti odluku da Dodik bude smenjen, ukoliko dođe do toga - rekao je Vučić.

Šta je sve Vučić rekao u obraćanju iz Slovenije možete pročitati ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zeljko

31.08.2021 20:16

Nema šanse da bilo ko smeni Dodika jer on ima podršku naroda i političku podršku Vučića, jer Srbija i Republika Srpska treba da se drže zajedno.

miki delija

01.09.2021 11:19

niposto njima niko ne odgovara ko normalno razmislja izetbegovic bi hteo alah alah bosnu to je dokazao vencanjem svoje cerke nabedjene muslimanke koji su milion puta pojeli svinsko meso alo ljudi to je budalastina za medalje necemo mi da klecimo i pevemo neka oni klece jer su poturice poturceni srbi to dobro znaju napred imenjace nedaj se mi smo u srbiji uz tebe ziveo moj imenjak dodik

Nezavisna drzava

01.09.2021 12:06

Ko uopste pita Srbiju za njeno misljenje ?!!