PITANJE JE DA LI ĆE KOSTIĆ UOPŠTE IGRATI: Srpski reprezentativac napravio KARDINALNU GREŠKU!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

01.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Kostić (28) se kockao i izgubio! Reprezentativac Srbije odbio je da trenira u Ajntrahtu pokušavajući da se tako izbori da ga puste da ode, konkretno u Lacio koji je želeo da ga dovede.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kostić

Međutim, ponudili su Rimljani malo novca, pa su im iz Frankfurta poručili da krilni fudbaler nije na tržištu i tako ga ostavili u svojim redovima, ali je pitanje u kom statusu. Sve što se desilo nije dobro ni za Kostića ni za Ajntraht sa čijim se čelnicima posvađao, poručio je u raportu iz grada na Majni za Srpski telegraf iskusni trenerski vuk Dragoslav Stepanović (73). 

SVI SU BESNI 

- Svi u klubu su iznenađeni i ljuti zbog onoga što je Filip uradio i što mu se na kraju nije isplatilo jer ponuda nema (prelazni rok završen u ponoć). Ajntrahtu je bilo malo deset miliona evra o kojima se govorilo jer su prošle godine izgubili 40 miliona i neophodan im je novac. Da se razumemo, oni su hteli da ga prodaju, ali ne ispod cene i sad je na silu ostao - počeo je priču Stepi bez dlake na jeziku, a onda nam otkrio insajderske informacije iz kluba u kojem su mu vrata uvek širom otvorena: 

Republika

Foto: Starsport

Dragoslav Stepanović

- Kostić se poverio prijatelju i rekao da bi ostao ako mu ponude petogodišnji ugovor. Ja sam ovima iz Ajntrahta rekao u kom smeru treba da teku pregovori. Jednostavno, Filip ne zna šta hoće sa 28 godina. On je govorio jedno, a radio drugo. I na kraju je ispalo loše i po Kostića i po Ajntraht jer su sad obe strane nezadovoljne. Šta ćemo sad? On im ugovor još dve godine s klubom, pa zamislite da ih presedi na klupi. Užas. Budute sigurno da će Ajntraht i u budućnosti odbiti ponudu koja ih ne zadovoljava. Ajntraht je već doveo levog beka, pitanje je da li će Kostić uopšte igrati, nisam optimista povodom njegove budućnosti u klubu. 

ŠTETI SAM SEBI 

Imao je Stepanović za kraj zanimljivu paralelu sa joj jednim Srbinom u Frankfurtu za koju znamo kako se završila. 

- Kostić šteti klubu i samom sebi. I Luka Jović je pravio probleme ovde. I šta su oni sad napravili, pa klub će ubuduće razmišljati da li da dovodi igrača iz Srbije - poručio je fudbalski stručnjak. 

 

Gaćinović nestao 

Nije Stepanović zadovoljan ni sudbinom Mijata Gaćinovića u Nemačkoj, još jednog srpskog internacionalca koji je branio boje Ajntrahta, pa promenio sredinu i nestao u Hofenhajmu. 

- Ne pratim mnogo ostale Srbe u Bundesligi, ali za Gaćinovića vidim da ni ne igra. Pala mu je forma, odavno nije dao gol, a nema ga ni u reprezentaciji. Ne znam šta će sa njim biti - rekao je Stepi. 

Tadić kalibar Barse i Reala 

Osvrnuo se Stepanović i na ostale srpske fudbalere, a posebno mesto u njegovom srcu ima Dušan Tadić. 

- On je bio moj igrač. Sećam se kada sam ga u Vojvodini vratio s levog krila u sredinu. Falio mi je jedan takav igrač s idejom i driblingom. Nije njegova pozicija po strani, protivnici su ga pročitali. Nelogično mi je da jedan takav igrač nije u Barseloni ili Realu, nekom većem klubu od Ajaksa - kaže trenerski vuk. 

Zvezda nesrećno ispala, Stanoje je galamdžija 

Iako živi u Frankfurtu, naš sagovornik uspeva da isprati dešavanja u srpskom fudbalu, doduše više Crvenu zvezdu, a manje Partizan. 
- Zvezda je nesrećno ispala od Šerifa, Moldavci su nikakvi, ali eto ušli su u Ligu šampiona. Ipak, Crveno-beli idu uzlaznom putanjom, mogli bi da prođu grupu u Ligi Evrope. S ovim timom to se može desiti, ali mislim da nisu za dalje. S druge strane, Partizan manje pratim, vidim samo da njihov trener Aleksandar Stanojević pravi više galame nego što treba. On sve komentariše, samo ne svoje utakmice koje nisu na najboljem nivou - rekao je Stepanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading