POŠTUJE STRUKU, ALI MORA I USTAV! Predsednik Vučić o uvođenju kovid propusnica!

Autor:

Vesti

14.08.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom inicijative dokotora Predraga Kona i Milanka Šeklera, da se i kod nas uvedu kovid propisnice da poštuje reč struke, ali da mora i Ustav da se poštuje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Na pitanje da prokomentariše predloge virusologa Milanka Šeklera i epidemiologa i člana Kriznog štaba Predraga Kona o uvođenju kovid propusnica za one koji su se vakcinisali ili su testirani kao negativni na kovid, Vučić je odgovorio da je to teško pitanje.

- Naravno slušaćemo struku, ali moramo da obratimo pažnju na poštovanje Ustava. Slušaćemo struku, ne možemo da se unervozimo i da ne slušamo i ono što nam se možda ne sviđa. Moramo da razgovaramo i vidimo šta možemo da uradimo - kazao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jovan

14.08.2021 12:29

Mislim da se Kon zaneo u svojim agresivnim izjavama i da je predsednik Vučić poslao jasnu poruku, iznad svega se poštuje Ustav R. Srbije

Ivana

14.08.2021 14:11

Trebalo bi podstaći ljude da se vakcinišu. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što čini za naš ekonomski oporavak i razvoj.

Ana

14.08.2021 21:28

Predsednik je skroz u pravu

Aca

15.08.2021 07:12

Vučić će da se zalaže da se broj obolelih od virusa smanji na minimum i uvek će da štiti građane Srbije