VUČIĆ ODRŽAO ĐILASOVCIMA LEKCIJU IZ PATRIOTIZMA: Bolje da naši lideri piju dobra srpska vina, nego političke šamare po stranim ambasadama!

Autor:

Vesti

06.08.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je prijem povodom Dana rudara, a tom prilikom je održao opoziciji lekcije iz odbrane srpskih nacionalnih interesa.

Republika

Foto: prinstkrin

Aleksandar Vučić

- Moramo da držamo pod kontrolom stopu javnog duga, a da nastavimo da pomažemo našem narodu. Opozicija radi nešto licemerno, kada ne pomažemo narodu, kritikujete nas, a kada im pomažemo, opet nas kritikujete.To nikada nisam mogao da razumem - rekao je Vučić.

Predsednik se osvrnuo i na napade na članove opozicije koji su sa njim pili vino.

- Kažu im, pili ste vino kod Vučića. Pa bolje što su pili sa mnom srpska vina, nego kao ovi ostali što su ih ubeđivali po stranim ambasadama, a jedino što su pili tamo su politički šamari. Ti ljudi su došli kako bismo pričali o Kosovu i Metohiji, a ovi što ih pljuju, njih ne zanima Kosovo. U Srbiji će jedino građani donositi odluku i to na izborima - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Petar

06.08.2021 16:35

Deo sprske opoziciji koji vode tajkuni, navikli su na strana vina, dok su im srpska ogavna. Sramota.

Sofija

06.08.2021 16:38

Opozicija je dno dna

Mina

06.08.2021 16:39

Opoziciji smeta Vucic i smeta im to sto ga narod voli i podrzava

Ana

06.08.2021 18:10

Opoziciji nikad ništa ne valja, u svemu vide samo zlo. Bez obzira da li su opozicija ili vlast, predstavnici stranaka treba međusobno da sarađuju. Bolje da sa Vučićem piju vino, nego da kao neki od čelnika bivšeg režima saginju glavu pred stranim silama.