Vulin: Hrvatska politička i medijska scena grade se na mešavini kompleksa i mržnje prema Srbiji i Srbima

Autor:

Vesti

25.07.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pavelić je u vreme NDH donosio rasne zakone koji su imali zadatak da daju pravni osnov za istrebljenje Srba. To je bilo u Hitlerovoj NDH, a u Milanovićevoj i Plenkovićevoj Hrvatskoj, članici EU, Vučiću se određuje koje će ime nadenuti svom sinu", izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Vulin

- Ako bi bili prizemni, zlobni i glupi kao pisci tekstova u Jutarnjem listu, onda bi trebalo da tražimo progon svakog kuma i oca koji je svom sinu ili kumčetu dao ime Ante, Adolf, Andrija, Dinko, Jure, Miro, Franjo i svi drugi kojima smo zapamtili imena po ustaškim i nacističkim zločincima. Hrvatska politička, ali i medijska scena gradi se na mešavini kompleksa i mržnje prema Srbiji i Srbima - izjavio je Vulin odgovarajući na napade Jutarnjeg lista na predsednika Srbije, jer je sinu dao ime Vukan. 

- Vučićev sin se zove Vukan i to govori da su mu otac i majka Srbi i da su mu dali lepo ime. Mogli su da mu daju i neko drugo ime, i dalje bi bili Srbi i dalje bi voleli svog sina, i dalje bi budale i kompleksaši iz Hrvatske politike i medija mrzeli Srbe, a posebno Vučića, jer je ojačao Srbiju. Ako je nekome nejasno zašto je potrebno da Srbi zajedno odlučuju o svemu što im određuje postojanje, neka pročitaju kako Jutarnji list, bez osude ijednog državnika iz Hrvatske, napada Vučića što mu se sin zove Vukan - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading