HRVATI UDARILI NA VUČIĆEVOG MALOG SINA: Zašto mu je dao ime Vukan?!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal Jutarnji.hr objavio je tekst u kom otvoreno i bez imalo zadrške napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njegovu porodicu.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ
Aleksandar Vučić

U sramnom tekstu koji je objavio ovaj portal govori se o predsedniku Vučiću na pogrdan način, napada se njegova porodica, a posebno sin Vukan.

Prljavom kampanjom protiv vlasti u Srbiji, Hrvati pokušavaju da degradiraju predsednika Vučića predstavljajući ga kao nekoga ko koristi svoj narod za destabilizaciju regiona.

Da li je moguće da srbomrsci udaraju tako nisko, da im ništa sveto nije, pa tako napadaju i malo dete koje ni za šta nije krivo baš kao ni njegov otac.

Foto: Printskin
Tekst potpisa

- Za sopstveni politički opstanak, Vučić treba da se predstavi kao veliki vođa nacije, uspešniji i važniji od svojih prethodnika, poput Slobodana Miloševića, jer u srpsku istoriju želi da uđe pored, ako ne i važnijeg, osnivača prva srednjovekovna srpska država, Stefan Nemanja. Nije iznenađujuće što je svog najmlađeg sina nazvao Vukan, po Stefanovom najstarijem sinu, a u centru Beograda podigao je višemetarski spomenik Stefanu Nemanji. Vučić želi da se nametne kao lider „svih Srba u regionu“, koji bi zapravo vodio politiku Beograda, odnosno ne bi bili deo političkog života država u kojima žive, već instrumentalizovani za potrebe njegovog režima. Srbi u drugim zemljama tako ne bi poslužili kao most saradnje, već kao pretnja, ucena i „kovanica“ za destabilizaciju susednih država kad god to Vučiću zatreba. Setimo se samo kako su iz Beograda (opet Vulin) besno napali potpredsednika hrvatske vlade Borisa Miloševića zbog njegove samostalne odluke da ide na obeležavanje godišnjice "Oluje“, zbog čega ga je Provučićevi mediji - navodi se u tekstu.

Hrvatima očigledno smeta brz napredak Srbije, a najveći trn u oku im je predsednik Vučić, a nagađa se i da je ovaj napad usledio nakon toga što je država Srbija nedvosmisleno rekla da je lik Nikole Tesle na novčićima hrvatskog evra - krađa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ivana

24.07.2021 15:29

Hrvati su udarili na Vučića što želi da Srbiju svaki dan jača. hvala našem predsedniku Vučiću na svemu. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do naroda i države. Nikada u istoriji ovo nismo videli. Srbija se cela razvija i gradi.

ive

24.07.2021 18:27

@Ivana - Ovi Hrvati su bolestan narod... Ja samo ne znam kako ih ovi drze u eu..

Maja

24.07.2021 18:29

Hrvati od istorijskih ličnosti imaju samo kralja Tomislava i on je živeo pre 900.godina,verovatno su i njega prisvojili,Nikola Tesla je Srbin

Ana

24.07.2021 18:32

Hrvati na Vucica? Smesno.