MINISTAR VULIN O PROTESTU GRAĐANA NA KARABURMI: Kao otac dva dečaka osećam isti BES I OGORČENOST!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

09:16

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem dnevniku Radio televizije Srbije, istakao je da apsolutno podržava protest građana u beogradskom naselju Karaburma, koji je održan sinoć, zato što je preminuo dečak koga je zgazio vozač koji je pobegao sa lica mesta, a potom je pušten da se brani sa slobode.

e-stock/D. MILENKOVIĆ
Mesto na Karaburmi gde se dogodila nesreća

Ministar Vulin je kazao da kao otac dva dečaka oseća isti bes i ogorčenost kao i građani koji su sinoć protestovali.

- Veliko razočarenje. Kao otac, kao građanin ove zemlje, ja bih bio sa građanima na tom istom protestu. Policijska uprava za grad Beograd je razrešila slučaj veoma brzo, par sati kasnije smo našli tog ubicu koji je počinio ovu strašnu tragediju iako je pokušao da se sakrije, ali naravno, pronašli smo ga - kazao je on.

- Pravosuđe je nezavisno, može da odlučuje kako god hoće, ali apsolutno razumem i apsolutno podržavam protest građana i ja bih protestovao. Ne možeš da pustiš nekog ko je zgazio devetogodišnjeg dečaka i pobegao i još pokušao da se sakrije. Još uvek postoji pravni lek da se i to reši, nadam se da će pravosuđe promeniti svoju odluku i da će ovaj čovek dobiti zasluženu kaznu. Neće ta kazna vratiti život, ali ćemo se bar malo bolje osećati - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin izrazivši saučešće porodici preminulog dečaka.

 

 

Komentari (2)

Loading
Žile

23.07.2021 10:07

Ubice ne treba da se šetaju posle ubistva. Odmah u zatvor do presude.

Dejan

24.07.2021 22:40

Hitna je ubila moju majku Bol traje jos uvek Ovakve vozace naucite pameti i nema dozvole Protest ispred suda ili zatvora .... pustite prevoz po ovoj vrucini