Evo ko je MAFIJAŠKI KONSILJERE o kome je govorio Vučić: On je savetovao Belivuka i Miljkovića!

Autor:

Vesti

22.07.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje Veljka Belivuka koje je objavio Krik o navodnim vezama sa njim, negirao da se ikada video s Belivukom i najavio da će se uskoro obratiti naciji da bi izneo dokaze i da bi pokazao ljudima šta se zaista događa.

Foto: Starsport, E-stock
Veljko Belivuk i Marko Miljković

Vučić je istakao da, ako se video s njima na bilo kojoj lokaciji, ili razgovarao sa njima, ne samo da je spreman da se skloni sa mesta predsednika, već i sam da se prijavi i ostane zatvoru do kraja života.

- Zašto su izabrali takav način odbrane – nisu ga oni smislili, već oni koji im donose poruke. Obelodanićemo kako mafijaški konsiljere donosio te poruke - najavio je on.

Večeras je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević ekskluzivno otkrio da je mafijaški konsiljere o kome je predsednik Vučić govorio ni manje ni više nego advokat Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznatijeg kao Mare Mesar – Dejan Lazarević!

Vučićević je pročitao transkripte razgovora Marka Miljkovića i advokata Lazarevića:

U prvom razgovoru razgovaraju Marko Miljković i advokat Dejan Lazarević. Miljko kaže advokatu:

- Treba da slažemo, da izazovemo reakciju javnosti, za tim Krik plače, jedva će čekati da sve objavi… Lazarević kaže: Tako treba, da ste radili u dogovoru. Miljković kaže: Slagaću da smo se sastajali. Onda MIljković Lazareviću pominje ime jedne žene, i onda ponovo kaže da za tim Krik plače - prepričavao je Vučićević.

Vučićević je potom nastavio:

- Lazarević je rekao da je to vrhunski, nakon čega je otišao kod Belivuka. Lazarević je njemu rekao da je sve dogovoreno, a onda je Belivuk je rekao da će izmisliti da su sve imali snimljeno, ali se izgubio resiver, na šta je Lazarević rekao da mogu da slažu da kao i imaju možda negde snimke - dodao je Vučićević.

Foto: printscreen/TVPink

Vučićević je potom dodao da je advokat Lazarević očigledno savetovao Belivuka i Miljkovića da lažu i izmišljaju. Kako kaže, javnost u Srbiji će biti iznenađena i šokirana kako su neki navodni nezavisni novinari, oni koji rade najprljaviji posao za mafiju.

- Jednoga dana kada budemo smeli sve da objavimo, javnost će biti šokirana i iznenađena, koji nezavisni, samozvani i ostali novinari jesu mafijaški plaćenici. Iz nezavisnih, i samoznavih istraživačkih redakcija - rekao je Vučićević.

Vučićević je dodao da je mnogo dokaza, gde oni pokušavaju da ucene predsednika Vučića i funkcionere, ne bi li država odustala.

- Oni hoće da ubiju psihološki predsednika, ne bi li odustao. To je apsolutno sve nameštaljka, koja je uvezana sa njihovim medijima - dodao je Vučićević.

Vučićević je objavio transkript razgovora advokata Dejana Lazarevića sa Miljkovićem i Belivukom i rekao da je on taj konsiljere.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Dejan Lazarević

Ko je Dejan Lazarević?

U Specijalni zatvor upravo je advokat Lazarević Marku Miljkoviću uneo mobilni telefon. Kako su pisali, protiv Lazarevića se vodi istraga i zbog podstrekivanja na lažna prijavljivanja državnih organa i državnih funkcionera i iznošenja lažnih navoda u medijima, kao što su “Krik i Đilasova i Šolakova glasila”. Cilj tih napisa je bila samopromocija i kreiranje javnog mnjenja prema Lazarevićevim potrebama i potrebama njegovih branjenika.

Komentari (0)

Loading