PLJUSKOVI I GRMLJAVINA! RHMZ objavio novo upozorenje!

Autor:

Vesti

18.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji vreme danas promenljivo oblačno i sparno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrija Gol

Po podne i uveče očekuje se lokalna pojava nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni, najviša dnevna od 26 do 30, na istoku toplije, do 34 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu promenljivo oblačno, ujutru moguća kratkotrajna kiša, a po podne i uveče očekuju se i pljuskovi s grmljavinom. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura oko 20 stepeni, najviša dnevna oko 29 stepeni.

Upozorenje RHMZ - lokalno vremenske nepogode sa jakim pljuskovima i olujnim vetrom

Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za 18. i 19. jul. Prema upozorenju, danas i sutra se zadržava se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Lokalno se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading