FAJT U OPOZICIJI: Gajić UDARIO na Veselinovića, narod s nevericom gleda ovaj CIRKUS!

Autor: Republika

Vesti

14.07.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija nastavlja da puca po svim šavovima.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ, Z. Žesitć
Foto: Ilustracija

Izgleda da strasti u opoziciji ne mogu da se smire, pa tako oni koji su mislili da će zajedno rušiti sadašnju vlast, zapravo ruše jedni druge.

Pohlepa je oduvek bila svojstvena opoziciji, te je i sada žestoka borba oko toga ko će i kako da se dočepa vlasti.

Povodom jučerašnje izjave Dobrice Veselinovića jednog od lidera Ne davimo Beograd koji je istakao da oni neće ići u predizbornu koaliciju sa Jeremićem oglasio se i Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić.

Naime, Veselinović je naglasio da ostali opozicioni akteri na političkoj sceni imaju problematičnu prošlost i da ovaj pokret neće ulaziti u koalicije sa Đilasom, Jeremićem i Lutovcem.

Jeremićev sledbenik Gajić brže bolje je na svom Tviter nalogu uzvratio udarac Veselinoviću:

- Sad i ovaj momak misli da je pametno graditi ime napadajući opoziciju i obećavajući unapred izlazak na izbore bez obzira na uslove. Izbor koalicionog partnera to potvrđuje - napisao je Gajić.

Naviknuti na ovakve cirkuse koje prave na društvenim mrežama, opozicija je ponovo tražila da vodi i uređuje javni servis, kako bi očigledno i tamo nastavili ovaj rijaliti, a narodu Srbije uvalili još po koju laž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading