(FOTO) LAŽOV ĐILAS SE PRAVI MUTAV! Tajkun izgleda ima amneziju, evo kako su domovi IZGLEDALI U NJEGOVO VREME!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je užasnut fotografijama doma za ometenu decu koje su nastale iz perioda vlasti Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Vuka Jeremića, i da će on lično proveriti uslove u ustanovama danas.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić, privatna arhiva
Ovako su izgledali domovi za ometene u vreme vlasti Dragana Đilasa

Samozvani lider opozicije Dragan Đilas je potom, u bednom pokušaju odbrane, istakao da je on bio "samo" gradonačelnik Beograda, te da ga ne zanima ono što se dešavalo u Srbiji.

Tajkun misli da se to što je njegova tadašnja stranka (DS) bila na vlasti, ne računa. Tako je Đilas, mrtav ladan, optužio predsednika Vučića za stanje u domovima iz vre

- Da li su fotografije iz domova u kojima su smeštena deca iz 2012. ili 2020. ne znam, ali znam da ni Marinika Tepić ni ja nismo bili vlast na nivou Srbije, kako to Vučić tvrdi, i da samim tim ne možemo biti odgovorni za stanje u ustanovama socijalne zaštite - rekao je Đilas mrtav ladan.

Pošto Đilas očigledno ima selektivnu amneziju, fotografije do kojih je naš portal došao su tu da ga podsete na izgled Doma za decu ometenu u razvoju u Kulini.

Za razliku od njega, predsednik Srbije je rekao da će proveriti kakva je situacija u domovima i da će, ako je i dalje kao što je iz perioda kada je na vlasti bio Đilas i njegovi saradnici, preduzeti mere.

Mene zanima istina. I ja verujem nadležnim organima, i u vezi slučaja dece ometene u razvoju. Ja sam video slike koje su nastale tokom vlasti Dragana Đilasa, te fotografije su iz 2012. godine, ja sam ih video. Ako se stvari nisu popravile, to je na našu sramotu. Lično ću otići da vidim kakvo je stanje stvari, iako sam dobio uveravanje nadležnih da to nije tako. Pošto su naša deca najveća briga za nas - kazao je predsednik Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saska

02.07.2021 07:08

To je samo moglo biti iz perioda vlasti Dragana Đilasa

Cica

02.07.2021 07:49

Па јесте из периода његове власти иако он сад фолира као да не зна од кад је.

Katarina

02.07.2021 10:56

Kako se Djilas pravi da ne zna ,a da prebacuje krivicu na druge to zna.