PREDSEDNIK SRBIJE U KRAGUJEVCU: Vučić na prikazu naoružanja u Spomen parku Šumarice

Autor:

Vesti

28.06.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Kragujevac gde prisustvuje prikazu sredstava naoružanja i vojne opreme iz domaće odbrambene industrije u Spomen parku "Šumarice" u Kragujevcu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vučić

Prethodno je predsednik boravio u Kruševcu povodom Vidovdana i 650 godina od osnivanja srednjevekovne srpske prestonice, gde je položio vence na Spomenik kosovskim junacima, nakon čega je održana i posebna sednica Vlade Srbije.

Predsednik Srbije tokom obilaska razgovara sa okupljenima i komentariše prikazanu vojnu opremu.

Vučić je po dolasku poželeo svim prisutnima srećan rad.

Predsednik je pozdravio mnogobrojne građane koji su se okupili da ga dočekaju i obećao im je:

- Radimo obilaznicu oko Kragujevca. Najskuplja kanalizacija će biti u Kragujevcu. Iseljavaćemo toplanu iz centra grada. Dovodićemo nove fabrike odnosno goriva i energente koji će da rade. Ne postoji stvar u koju u Kragujevcu u narednom periodu nećemo da uložimo i koju vi nećete moći da vidite - rekao je predsednik građanima.

Zatim je predsednik pozvao građane da priđu i vide "Pancir".

- Hajde narode, ovo je vaše oružje - rekao je predsednik građanima.

Predsednik je za helikopter Mi - 35 izjavio da je pravo čudo.

- Veliko hvala Ministarstvu odbrane, Vojsci Srbije, hvala Vama vladiko što ste došli ovde, ovo pripada našem narodu. Najsrećniji sam kada vidim ovu našu decu i sve naše ljude da mogu da uđu u Mi - 35Ovaj mi-35 helikopter izgleda zlokobno, ali je naš.

- Mnogo toga dobijamo do januara, februara i marta sledeće godine čime će vojska biti dvostruko snažnija nego danas. Zamislite sve ovo što ste videli pa puta dva - rekao je Vučić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

28.06.2021 11:36

Kragujevac je centar Srbije i zasluženo se ulaže u njega.