VULIN O IZRUČENJU SVETOZARA MAROVIĆA CRNOJ GORI! Evo da li će i kad će se to dogoditi!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Svetozar Marović biti izručen Crnoj Gori ili ne, zavisi od ishoda postupka koji se vodi pred nadležnim sudovima u Srbiji, a ne od policije, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, reagujući na poslednje napade predsednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića na Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

- Ako gospodin Bečić misli da je takozvano Kosovo država neka to otvoreno kaže i objasni Srbima u Crnoj Gori, a ne da se sakriva iza priče o stavu međunarodne zajednice. I Rusija i Kina su međunarodna zajednica, pa Bečić ne kaže da će uvažiti njihov stav da takozvano Kosovo nije država - rekao je Vulin i dodao:

- Srbi na Kosovu i Metohiji moraju da prežive i ne smeju da dopuste da se o njima odlučuje bez njih, i da je bar jednom obišao Srbe na prostoru KiM, umesto što pravda priznanje takozvanog Kosova, Bečić bi to znao. Sa pokojnim mitropolitom Amfilohijem sam se i slagao i nisam, ali obojica smo mislili da je Srbija majka svih Srba i da im duguje zaštitu, da takozvano Kosovo nije država i da u Srebrenici nije bilo genocida. To smo poslednji put jedan drugom ponovili u manastiru Morača na pomenu ubijenom Pavlu Bulatoviću. Gospodin Bečić ne razume da politika nije razgovor o modi sa Boškom Jakovljevićem, već javna delatnost, u kojoj se svađate i mirite, ali se okupljate oko ideja i principa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading