(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK I POSLAO VAŽNU PORUKU!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na Instagramu snimak sa jučerašnje manifestacije povodom Dana MUP i Dana policije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap/S. Radovanović
Aleksandar Vučić

Ne postoji ništa teže nego čuvati i štititi državu, veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. Živela Srbija! – napisao je Vučić.

Vi ste ti koji čuvate i štitite državu, a ne postoji ništa teže nego čuvati državu, jer ne postoji ništa popularnije u društvu nego za sve kriviti tu istu državu koja nam sve daje. I zato vam veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. Vi ste ti od kojih zavisi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije – istakao je predsednik Vučić i dodao:

I tražim od vas da budete još žešći, da budete još snažniji u toj borbi. A što se opremljenosti tiče, novih stanova za pripadnike bezbednosnih službi, to je naš posao i mi ćemo to da uradimo, jer srpski policajac mora da ima život dostojan čoveka. Mnogo vam hvala, hvala vašim porodicama, država će se postarati da živite bolje, a vas molim da se predanim radom odužite svojoj državi, jer imamo samo jednu državu, rezervnu otadžbinu nemamo. Živela Srbija – zaključio je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Boban

21.06.2021 12:48

Nista teze i nista casnije od toga. Zivela Srbija!

Fana

21.06.2021 12:59

Policija je uvek bila kljuc stabilnosti. Oni rade jedan od najtezih poslova, trebamo da im skinemo kapu.

Jeca

21.06.2021 14:08

Ponosna sam na srpsku policiju!

Sanja

21.06.2021 15:40

Gradjani Srbije su ponosni na pripadnike MUP-a, koji su uvek u njihovoj sluzbi i svakodnevno su operativni da savladaju sve izazove!