PROCURELI DETALJI PAKLENOG PLANA, ZAPAD SPREMIO KLOPKU ZA VUČIĆA: Specijalna operacija biće aktivirana pred predsedničke izbore, OVO SU POJEDINOSTI!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćnici iz Zapadnih ambasada, delovi antinarodne opozicije u Srbiji i pojedinci iz režima Đukanović-Krivokapić skovali su pakleni plan za rušenje predsednika Srbije na predsedničkim izborima koji bi trebalo da se održe 2022. godine, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Kako objašnjava naš sagovornik upućen u zakulisne igre na političkom nebu Zapadnog Balkana, usvajanje sramne Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu samo je početni korak u žestokom napadu na šefa države.

- Zapadni moćnici su svestan da, da tako kažem, pilićarska opozicija u Srbiji nema nikakav rejting u narodu i da se ni izbliza ne nazire kandidat koji bi mogao da izađe na crtu Vučiću na narednim predsedničkim izborima kad god oni bili. Mešetari iz Zapadnih ambasada jednostavno znaju da protiv Vučića niko jednostavno nema šanse i zato su izabrali drugu strategiju - kaže naš sagovornik i pojašnjava da će sramna Rezolucija o Srebrenici biti "karta" u rukama moćnika pred predsedniče i beogradske izbore.

- Osim što je srpski narod žigosan kao genocidan, osim, dakle, čisto ideološke priče kojom se našem narodu nanosi nesaglediva šteta, Rezolucija posredno ima i prvorazredan politički značaj - konstatuje naš izvor.

RepublikaFoto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC
Foto: Ilustracija

Prema njegovim rečima, udar na Vučića eskaliraće neposredno pred finiš kampanje za šefa države, a Rezolucija koju su doneli Zdravko Krivokapić i njegova klika, biće sredstvo koje će se u tom obračunu koristiti.

- Udar je planiran pred finale kampanje, a arhitekte su zapadne ambasade i njihove marionete ovde. Plan je jednostavan: Vučić je biti optuživan za sve i svašta, a Rezolucija o Srebrenici biće završna kockica u tom mozaiku. Cilj je takođe jednostavan - obaranje Vučićevog rejtinga - podvlači naš sagovornik.

On konstatuje da će i peta kolona u Srbiji u ostvarenju ovog plana imati jasnu ulogu.

- Pa, molim vas, pogledajte šta se piše i priča na tajkunskim medijima i televizijama o Rezoluciji. Skupila se i ala i vrana da dokazuje kako je Rezolucija maltene božji dar za srpski narod u Crnoj Gori - podvukao je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milan Knežević i Andrija Mandić

Podsetimo, i predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević nedavno je obelodanio da je donošenje Rezolucije u parlamentu Crne Gore zapravo deo šire strategije za obračun sa Srbijom.

- Plašim se da je ta platforma lansirna rampa za obračun sa državnim rukovodstvom Srbije u aprilu 2022. godine, kada se očekuju predsednički izbori i izbori za gradonačelnika Beograda i da očekuje talas donošenja sličnih rezolucija u regionu sa namerom da se ukine Republika Srpska - naveo je Knežević.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, predsednik Vučić prokomentarisao je donošenje Rezolucije u Crnoj Gori poručujući da u poslednjih godinu i po dana svakoga dana sluša optužbe kako se Srbija nekome miješa u unutrašnje odnose.

- Sve što su uradili uradili su protiv vitalnog interesa srpskog naroda, stavljajući mu tako žig genocida - kazao je predsednik i upitao:

- Je li ta Srebrenica u Crnoj Gori? Kakve veze Srebrenica ima sa Crnom Gorom? Što se oni mešaju u nečije tuđe odnose? Ko smo mi da danas arbitriramo između Turske i Jermenije, ili Nemaca i kog god hoćete napadnutog naroda u Drugom svetskom radu - rekao je nedavno Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Mila

21.06.2021 11:29

Ne mogu oni protiv Vučića, narod je uz njega i neće dozvoliti nikakvo rušenje, mogu samo da sanjaju

Odgovori 23 13
Markic

21.06.2021 11:38

Verujem da se ti sprema ali drzava treba adekvatno da odgovori na to...

Odgovori 20 8
Zeljko

21.06.2021 12:05

Ma kakav zapad, narod u Srbiji masovno glasa za Vučića i on ima da pobedi veću prvom krugu.

Odgovori 23 12
Una

21.06.2021 12:16

Pretpostavljali smo da ce opstrukcija biti, ali su im se planovi izjalovili.

Odgovori 23 9