DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO IZJAVIO BIVŠI PREDSEDNIK?! Tadić pomenuo Vučića i Šešelja, EKSPRESNO DOBIO ODGOVOR!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić lupio je da iza grafita protiv njega stoje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef radikala Vojislav Šešelj, iako je Vučić decidno osudio pretnje Tadiću i pozvao državne organe da otkriju vinovnike.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boris Tadić

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Tadić je Vučića i Šešelja doslovce optužio da su inspiratori uvredljivih grafita protiv njega.

- Ko je pravi inspirator grafita? Pa naravno Vučić. Pravi inspirator je Vojislav Šešelj, koji svaki dan u ime Vučića nastupa na televiziji - bez imalo dodira sa realnošću poručio je Tadić.

Ubrzo mu je stigao odgovor koji sve objašnjava.

Grafite protiv drugih - Vučić osudi. Dok direktne pretnje Vučiću i njegovoj deci - drugi ne nađu za shodno da pomenu, nikada. I opet, kriv im je Vučić? Za svakog i za sve, a najviše je kriv za to što su oni - oni? Što nisu Vučić? E, baš zato - nikada i ne možete da budete Vučić - napisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

15.06.2021 07:43

Kom je Tadic jos bitan?!? Vise mi lici da je grafit napisao sam sebi, samo da bi napravio sebi politicki marketing.

Jana

15.06.2021 08:19

To sto je Tadic izjavio je totalno besmisleno.

Dejan2019

16.06.2021 10:29

Bez odobrenja Vučića, takvi grafiti se ne bi pojavili. Ko to ne razume, ili slabo šta razume ili je neiskren. Neretko oba. Nema veze kakav je Tadić, već šta je Vučić.

Milos

05.07.2021 17:52

@Dejan2019 - Netacno i zlonamerno. Vucic nema potrebe da to radi. Covek se bori sa stvarnim problemima, ocigledno da se trudi i rezultati su vidljivi. Sta je taj tvoj Tadic uradio? Totalna nula. Rezultati nikakvi i sanse za prolaz na izborima ne postoje. Prema tome, sedite dole i ti i on...