BESRAMNA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE PRED SAMIT U BRISELU: Pokrenut napad na Srbiju, ima li većeg dokaza koliko je Vučić u pravu?!

Autor: Republika

Vesti

14.06.2021

15:45

Izjavom izrečenom na svečanoj akademiji u manastiru Prohor Pčinjski, da je građanima najbolje kad "zajedno rastu država i crkva", predsednik Srbije Aleksandar Vučić po svoj prilici dirnuo je u osinje gnezdo antisrpskih propagandista u zemlji i regionu.

Tanjug/Rade Prelić, Google Maps
Aleksandar Vučić

Pored mnogobrojnih napada na šefa države iz beogradskog autošovinističkog kruga dvojke koji se sablažnjava i na samu pomisao na Srpsku pravoslavnu crkvu, oglasili su se i lobisti Velike Albanije.

Kakav je, recimo, Petrit Selimi, bivši zamenik ministra spoljnih poslova koji je na Tviteru otvoreno napao Srbiju i predsednika Vučića.

- Predsednik Srbije, nomilanog kandidata za EU: Najbolje je za građane kad zajedno rastu država i crkva - citirao je Vučićeve reči u uvodnom delu tvita Selimi, da bi potom krenuo u otvoren napad.

 

 

- Ovo je očigledna istina s obzirom na to da su službe u Srbiji oduvek kontrolisale Crkvu - odvalio je Selimi.

Ako se ima u vidu da je ovakva provokacija došla baš neposredno pred Samit u Briselu, biće da je Vučić u potpunosti pogodio metu.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zeljko

14.06.2021 17:03

Od kako je Vučić postao predsednik država i crkva sarađuju odlično.