ĆERKU POZNATE FOLKERKE ESTRADA UOPŠTE NE INTERESUJE, ZAVRŠILA ZA DOKTORA: Evo kako PEVAČICA na to REAGUJE!

Autor:

Zabava

14.06.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Đorrđević ponosna na naslednicu.

Foto: instagram.com/sanjadjordjevicofficial
Sanji Đoršević ne smeta što joj je ćerka izabrala drugi put

Popularna pevačica Sanja Đorđević iz braka sa suprugom Pericom, nekadašnjim poznatim fudbalerom, dobila je ćerku Ivanu. Iako se često pojavljuje sa majkom na javnim događajima nju, kako ističe pevačica, estrada ne interesuje. 

Sanja je veoma ponosna na svoju ćerku, koja je završila doktorske studije.

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je jednom prilikom.

Očigledno da Đorđevićevoj ne smeta što njena naslednica neće krenuti majčinim stopama, pa je nedavno otkrila da joj je jedina želja da Ivana bude srećna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading