(FOTO) EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! OTKRIVAMO VELIKU LJUBAVNU AFERU: Dijana u zagrljaju funkcionera SNS

Autor:

Vesti

11.06.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP, koja je saslušavana zbog veza s uhapšenim vođom mafije Veljkom Belivukom, bila je u vezi s nedavno uhapšenim naprednjakom i predsednikom beogradske opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Jovičić i Dijana Hrkalović

- Oni tu vezu nisu skrivali. Maltene su držeći se za ruke i došli u SNS. Tada, kao omladinci, počeli su sa stranačkim aktivnostima i ništa im nije bilo teško. Hrkalovićeva je bila ludo zaljubljena u Jovičića, išli su zajedno na sve proslave, druženja, čak su i razmišljali da počnu da žive zajedno. Toliko je cvetala ljubav - otkriva naš izvor.

TAJNA ROMANSA

Upravo s jedne takve proslave, svedoči izvor Srpskog telegrafa, potiče i fotografija do koje je došao Srpski telegraf.

- Oni su sve od sebe dali da kasnije, kada su se rastavili i kada je svako krenuo svojim putem, sakriju tu njihovu veliku romansu, koja, inače, nije kratko trajala. Pogotovo kada je Dijana postala državni sekretar u MUP. Ona je tada stekla novo društvo i nije želela da joj iko pominje Jovičića. Situacija se promenila kada je Aleksandar postao šef opštine Palilula, tada su ponovo delimično obnovili kontakt - ističe naš izvor.

RepublikaFoto: Starsport

Ćutao o Belivuku i saslušanju Dijane

Inače, zanimljivo je da, prostom pretragom na internetu, ne možete naći nijedan tekst u kom Aleksandar Jovičić javno podržava borbu Aleksandra Vučića protiv mafije, odnosno podršku za hapšenje kriminalne ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. To su, za razliku od njega, uradile sve njegove stranačke kolege, međutim, Jovičić je u ovom slučaju, koji je potresao Srbiju, ostao nem. Takođe, šef Palilule se nije javno isticao ni u bilo kakvom komentarisanju bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović, očigledno zbog toga što gaji emocije prema bivšoj partnerki.

Na fotografiji do koje smo došli vidi se izuzetno prisan odnos Aleksandra i Dijane. Oni su, očigledno na nekoj kućnoj proslavi, maltene zagrljeni, a na drugoj fotografiji s njima je još jedna ženska osoba.

BEZ EMOCIJA

Samo nekoliko dana pre hapšenja Aleksandar Jovičić je za Srpski telegraf potvrdio naše navode, s tim što tvrdi da nije bilo emotivnog odnosa.

- Tačno je, bili smo partijski drugovi. Međutim, nikakvog emotivnog odnosa nije bilo. Znam da imamo zajedničkih fotografija, to ne sporim, ali naše drugarstvo potiče od 2008. Tada smo zajedno učestvovali u stranačkim aktivnostima, upravo na opštini Palilula. Posle toga, putevi su nam se razišli i danas nismo u kontaktu - tvrdi Jovičić.

Podsetimo, Dijana Hrkalović saslušavana je u dva navrata zbog veza s klanom Veljka Belivuka. Prvom prilikom odbila je da odgovori na pitanja o vezama s "kavačkim klanom" Velje Nevolje.

Uživa u noćnom životu

Iako se za njeno ime vezuju brojne afere, Dijana Hrkalović živi život punim plućima, provodeći se po beogradskim restoranima. I ne samo da uživa u čarima noćnog života u prestonici već njene prijateljice i ona javno objavljuju fotografije iz provoda. Podsetimo, Srpski telegraf je već pisao o tome da je Dijana u nedelju veče bila u jednom poznatom restoranu na beogradskom "Ušću".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Beskućnik s avionom

3. juna uhapšen je Jovičić i njegovih sedam saradnika

posle saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana

osumnjičen da je zloupotrebom položaja i trgovinom protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara

sumnja se da je imao mutne poslove i s kontroverznim crnogorskim biznismenom Miodragom Davidovićem Dakom, da mu je omogućio gradnju zgrade na Paliluli

kupio avion cesna, čija vrednost može dostići i pola miliona evra

prema zvaničnoj imovinskoj karti, beskućnik - nema nekretnine, a plata je 129.758,19 dinara

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije

Veze s kriminalaca

povezivana s Veljkom Belivukom i "kavačkim klanom"

umešana u aferu prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića, odbijala da ide na poligraf

1. marta privedena na saslušanje u SBPOK zbog veza s kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom

na saslušanje u SBPOK došla je pod uticajem sedativa, zbog čega nije mogla da bude podvrgnuta poligrafskom ispitivanju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deran

13.06.2021 16:07

Ima li tu neko da nije bio sa nekim ili se svi menjaju