Rade Basta uputio podršku predsedniku Vučiću povodom njegovog obraćanja u Savetu bezbednosti UN!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

13:33

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio je pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog obraćanja u Savetu bezbednosti UN.

Privatna arhiva
Rade Basta

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio je pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog obraćanja u Savetu bezbednosti UN, za očuvanje državnih i nacionalnih interesa kao i za hrabrost i odlučnost u zaštiti srpskog naroda, kako onih na Kosovu i Metohiji tako i cele Srbije u Srba u regionu.

- Pružam punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji u teškim i izazovnim vremenima nastoji da očuva nacionalne i državne interese po pitanju teritorijalnog integriteta i pregovora koji se vode u cilju rešavanja pitanja Kosova i Metohije, tako i cele Srbije u Srba u regionu. Teška vremena zahtevaju narodno i političko jedinstvo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se lavovski bori godinama za državu Srbiju i srpski narod i kada je najteže uvek je spreman za konstruktivni razgovor i na dobronamerni predlog uvek će odgovoriti pruženom rukom.

U svom istorijskom govoru Predsednik Srbije još jednom je pokazao da Republika Srbija vodi politiku mira i stabilnosti.

- Naša dužnost kao građana Srbije je da pomognemo predsedniku Vučiću i na putu sprovođenja ekonomskih, društvenih i socijalnih reformi koje će Srbiju dovesti u red modernih evropskih zemalja-istakao je Basta.

Komentari (1)

Loading
Luka

09.06.2021 15:08

Tako je g.Basta,Srbija nakon dugo vremena ima na čelu države osobu koja hrabro,odgovorno brani interese države i naroda Srbije i traži poštovanje za Srbiju.Sve čestitke g.Vučiću.