PREDSEDNIK VUČIĆ SE SUTRA OBRAĆA GRAĐANIMA! Ozbiljni problemi pred Srbijom!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti sutra u 13 sati u zgradi Predsedništva.

RepublikaFoto: Tanjug/ R. PRELIĆ

Posle posete specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslava Lajčaka i specijalnog predstavnika Stejt Departmenta za Zapadni Balkan Metjua Palmera, predsednik Vučić govoriće o Kosovu i Metohiji.

Teme će biti i predstojeći pregovori u Briselu, napredak Srbije na evropskom putu, razgovori sa predstavnicima opozicije, važna državna pitanja, kao i njegovo učešće na sednici Saveta bezbednosti, 8. juna ove godine.

Vučić će danas popodne imati važne razgovore o KiM sa Palmerom i Lajčakom, uoči kojih je poručio da će reakcija Beograda po pitanju nepoštovanja sporazuma na koje se obavezala Priština, pre svega za formiranje Zajednice srpskih opština, biti snažna i oštra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Milica

03.06.2021 13:43

Srbija i pored svi problema izlazi jao pobednik. Vučić zna šta radi!

Ivana

03.06.2021 14:19

Sutra ćemo saznati kako je protekla poseta i sastanak sa predstavnicima EU. Da će biti lako, neće, ali da nam idu i bolji dani, u to ne sumnjam.

Jelisaveta

03.06.2021 15:20

Direktno od predsednika, iskreno i bez uvijanja cucemo informacije o svim pitanjima bitnim za gradjane Srbije, o postignutim rezultatima i o buducim projektima.

Aco

03.06.2021 15:27

Svaki strani pritisak manji je jedinstva našeg naroda. Nema predaje.