NEMA ZAŠTIĆENIH! Ministar Vulin o nastavku borbe protiv organizovanog kriminala!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

11:14

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha.

youtube.com/RTV Pink Official

Ministar je naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

- Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo - rekao je ministar Vulin nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije.

Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

- Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana -  poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala  Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.  

 

 

Komentari (10)

Loading
Ivana

03.06.2021 12:02

Drzava je pokazala spremnost da se suprotstavi kriminalu.

Dajana

03.06.2021 12:31

Srbija ce se u velikoj meri ocistiti od kriminalaca i ta borba uveliko traje, jer svi zelimo da nasa deca a i mi sa njima, zivimo u bezbednoj zemlji.

Markoni

03.06.2021 12:47

Uslov svih uslova je da se smanji kriminal i korupcija.

Jovana

03.06.2021 12:55

Borba sa kriminalom i ljudima van zakona je duga i teška , ali će rezultirati uspehom na kraju, privilegovanih nema i ne sme biti!