KLASIČNI NOKAUT! Đilas se razmahao lažnim istraživanjem, A ONDA SE OGLASIO PREDSEDNIK VUČIĆ!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicije prebogati tajkun Dragan Đilas po ko zna koji put pokušao je da obmane javnost u Srbiji. Ovoga puta dobio je odgovor i to od šefa države Aleksandra Vučića lično.

RepublikaFoto: Tanjug/Rade Prelić, ST/A. Nalbantjan
Aleksandar Vučić i Dragan Đilas

Naime, Đilas je nedavno objavio rezultate takozvanog istraživanja javnog mnjenja za izbore u Beogradu, po kojima je opozicija rame uz rame sa Srpskom naprednom strankom.

Konkretno, Đilasova bujna mašta projektovala je da opozicija u Beogradu ima 42,7 odsto podrške birača, svega 5,1 odsto manje od aktuelne vladajuće većine.

Ako se tome doda i navodnih 5,8 odsto glasova birača koje ima grupacija koju Đilas pogrdno naziva "lažnom opozicijom", ispada da su bezmalo preuzeli vlast u Beogradu.

 

Međutim, u Đilasavom predstavljanju istraživanja sporne su bar dve stvari. Prvo, Đilas ni na jednom mestu nije naveo agenciju koja je radila istraživanje, kao ni metodologiju koja je korišćena.

 

Drugo, sasvim je interesantno da Đilas nije predstavio rezultate svoje stranke ponaosob, a jedini razlog tome može biti što je žuti tajkun i te kako svestan da ga narod jednostavno neće.

Inače, na Đilasovo lažno istraživanje sarkastično se osvrnuo i predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujići u emisiji Ćirilica kod Milomira Marića.

- To nema ni u onih 35 zgrada gde su vlasnici on i brat. Ne u zgradama, sačuvaj me Bože, ni u tih 35 stanova koje on i brat imaju, nemaju 53%! - rekao je Vučić.

 

 

Vučić je negativno odgovorio kad ga je voditelj Milomir Marić pitao da li je Dragan Đilas "njegov čovek", odnosno lažna opozicija.

- Kako on da bude moj. Ja sam mali čovek i sitna riba za takve tajkune i bogataše - ironično je rekao predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
lak

01.06.2021 10:18

Vucic je sjajno spustio na zemlju DJilasa i ubio mu sve snove o tome da ima podrsku gradjana.

Markoni

01.06.2021 10:26

Djilas samo i zna da obmanjuje javnost.

Jovica

01.06.2021 10:28

Kakva smejurija. Da li još neko veruje ovom tajkunu?

Merima

01.06.2021 10:36

Djilas misli da je narod zahvatila kolektivna amnezija i da su zaboravili kako su ziveli zivot nedostojan coveka za vreme vlasti DS.