VUČIĆ ODBRUSIO VULETIĆU: Ajd što si pedofil i bežiš od poligrafa, ali kako možeš da se hvališ da si jeo meso BELIVUKOVIH ŽRTAVA!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je kritikovao bivšeg potpedsednik FK Partizan Vladimira Vuletića koji se nedavno sarkastično hvalio da je jeo ćevape o ljudskog mesa, tačnije od jedne od žrtvi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

- Aj to što si pedofil, a ne možemo da ti dokažemo, pa bežiš od poligrafa. Te boli te bešika, te boli te jetra. Aj sve to, al kako možeš da kažeš da jedeš ćevape od ljudskog mesa. Kako možeš da kažeš da jedeš Goksija. Jesi li ti normalan? Ja ne kažem da si ti lud, ja te pitam - rekao je predsednik Srbije.

 

On je naveo da kada je govorio o ćevapima od ljudskog mesa, nije govorio metaforički.

- Kažu da sam preterao sa ćevapima. Rekli mi to i iz nekih ambasada, a ja kažem: Da, monstrumi su pravili ćevape od ljudskog mesa - podvukao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

01.06.2021 08:23

Vladimir Vuletić je zaista pedofil, i monstrum koji zbog toga mora da odgovara. Niko više ne treba da bude zaštićen.