"STRANCI NAM TRAŽE DA NE GRADIMO KOLUBARU B, JAO ŠTO SMO FINI": Vučić otkrio sve o dvoličnosti "Zelenih"

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

23:05

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji u kojoj se dotakao i licemerja "Zelenih".

printscreen
Aleksandar Vučić

Nama je potreban pristup zelene energije i zato radimo kanalizacije. Radimo i gradimo i to je u programu "Srbija 2025", ali ljudi, nemojmo da preterujemo. Do juče smo udisali divan vazduh? Ne možemo da izgubimo na energetskoj bezbednosti, da bismo dobili na nekom drugom polju. Mi moramo da obezbedimo da imamo svoju struju – rekao je Vučić.

– Govorili su da sve mora da bude zelena agenda. Šta da radimo, da ukinemo građevinu? Traže nam stranci da ne gradimo Kolubaru B. "Jao što smo fini", ma nemojte. Kako ćemo da balansiramo. U Vestfaliji su upravo krenuli u izgradnju termolektrane na ugalj. U Turovu u Poljskoj rat, imaju presudu da moraju da zatvore, neće Poljaci da zatvore. Nama je potreban pristup, zelena energija. Moramo da očistimo Srbiju. Zato radimo kanalizacije, to je ono što dramatično podiže standard – objasnio je Vučić.

Komentari (3)

Loading
Ivana

01.06.2021 10:18

Aleksandar Vučić zaista treba da gradi dobre odnose. Srbija se danas cela razvija i gradi,hvala predsdniku Vučiću na svemu. Srbija je na pravom putu razvoja napretka.