"STRANCI NAM TRAŽE DA NE GRADIMO KOLUBARU B, JAO ŠTO SMO FINI": Vučić otkrio sve o dvoličnosti "Zelenih"

Autor:

Vesti

31.05.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji u kojoj se dotakao i licemerja "Zelenih".

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Nama je potreban pristup zelene energije i zato radimo kanalizacije. Radimo i gradimo i to je u programu "Srbija 2025", ali ljudi, nemojmo da preterujemo. Do juče smo udisali divan vazduh? Ne možemo da izgubimo na energetskoj bezbednosti, da bismo dobili na nekom drugom polju. Mi moramo da obezbedimo da imamo svoju struju – rekao je Vučić.

– Govorili su da sve mora da bude zelena agenda. Šta da radimo, da ukinemo građevinu? Traže nam stranci da ne gradimo Kolubaru B. "Jao što smo fini", ma nemojte. Kako ćemo da balansiramo. U Vestfaliji su upravo krenuli u izgradnju termolektrane na ugalj. U Turovu u Poljskoj rat, imaju presudu da moraju da zatvore, neće Poljaci da zatvore. Nama je potreban pristup, zelena energija. Moramo da očistimo Srbiju. Zato radimo kanalizacije, to je ono što dramatično podiže standard – objasnio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

01.06.2021 06:42

Eu je dvolična i licemerna.

Ivana

01.06.2021 08:18

Aleksandar Vučić zaista treba da gradi dobre odnose. Srbija se danas cela razvija i gradi,hvala predsdniku Vučiću na svemu. Srbija je na pravom putu razvoja napretka.

gago

01.06.2021 15:51

Sta ce Zoka reci u vezi TE?