VUČIĆ O AFERI PRISLUŠKIVANJE: Stranci i neki moji saradnici nadali su se da će naći UCENJIVAČKI MATERIJAL!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o aferi "Prisluškivanje" da se deo njegovih saradnika i stranaca nadao da će moći da sakupi neki ucenjivački materija.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

- Kada to radite predsedniku države, šefu države to je po definiciji, to je sama srž, državnog udara - rekao je predsednik.

Ja imam deo mojih drugova sa stadiona sa kojima se čujem kako igra Zvezda i kako igra Partizan. I pošto se ja čujem sa njima, njih su stavili na mere. Da bi prisluškivali ko su ljudi i da li bi mogli da urade nešto protiv mene. Prisluškivali su Vladu Đukanovića, pa onda Vesića da bi čuli šta ja pričam. To je zloupotreba svake vrste. Da to radite sa šefom države. Dakle, prvo morate da čuvate ljude od takvih stvari, to su opasne igračke. To je sama defincija državnog udara. Bez stranog faktora to niej bilo moguće. Otrkio sam mnogo više nego što sam želeo da otkrijem. Osećao sam se očajno. Za mene je bilo najodvrartnije kada su mi napadali porodicu - podvukao je Vučić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jela

31.05.2021 21:09

Mogli su jedino da se nadaju, niko im to ne može zabraniti

Ivana

01.06.2021 08:15

Aleksandar Vučić je jedini koji zaista radi na ekonomskom napretku, ali Dragan Đilas je tražio da ucenjuje Vučića nije uspeo.Vreme je da Dragan Đilas odgovara jer štiti Vladimira Vuletića..