VUČIĆ NA SASTANKU SA GRČIĆEM I RANKOVIĆEM: Rudari poručili da veruju samo predsedniku!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa v.d. direktorom JP “Elektroprivreda Srbije” Miloradom Grčićem i predstavnikom Sindikata rudara Kolubare Miodragom Rankovićem.

RepublikaFoto: printskrin/instagram
Sastanak u toku

Podsetimo, na sednici Nadzornog odbora Elektroprivrede Srbije održanoj u utorak, tokom diskusije o izgradnji termoeletrane “Kolubara B”, svi članovi ovog tela izrazili su podršku zahtevima koje su na protestnom skupu u Kaleniću u ponedeljak izneli zaposleni u “Kolubari”, “Kostolcu” i termoelektranama.

Oni su na zboru zahtevali da se stavi van snage strategija, prema kojoj bi do 2030. godine trebalo da bude obustavljena eksploatacija uglja sa površinskih kopova “Kolubare” i “Kostolca” i da se nastavi gradnja “Kolubare B”. Za sporan rok u strategiji saznalo se iz pisma koje je Ministarstvo uputilo Nadzornom odboru EPS.

Rudari su na zboru poručili da njihove probleme jedino može da reši predsednik Vučić, jer, kako su naglasili, veruju samo njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Tatjana

28.05.2021 07:41

Cena struje treba da bude realna, odn. ne previše.

Danilo

28.05.2021 11:53

@Tatjana - Mi ne možemo da plaćamo realnu cenu struje.

Esma

28.05.2021 08:01

Samo predsedniku verujte,kako kaze tako ce i biti.

Julija

28.05.2021 08:04

Vucicu veruju ne samo rudari vec svi gradjani Srbije.