VUČIĆ POSLE IZVINJENJA PREDSEDNIKA ZEMANA: Srbi od danas Čehe smatraju BRATSKIM NARODOM

Autor: Republika

Vesti

18.05.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se češkom kolegi Milošu Zemanu na tome što se izvinio za bombardovanje Jugoslavije 1999. godine

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić i Miloš Zeman

Predsednik Češke Miloš Zeman uputio je javno izvinjenje srpskom narodu zbog učestvovanja njegove zemlje u NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine.

Predsednik Aleksandar Vučić se javno zahvalio Zemanu na tome ovom gestu.

Od ovog trenutka srpski narod će doživljavati češki narod ne samo kao prijateljski, već kao bratski narod - rekao je predsednik Vučić, koji se potom oglasio i putem svog Instagram naloga.

Dragi prijatelju, hvala Vam mnogo na svemu, Srbija nikada neće zaboraviti Vaše gostoprimstvo i današnje reči koje ste posvetili našoj zemlji. Danas je divno biti Srbin u Pragu. Razgovarali smo o mnogo konkretnih stvari, budućnosti naših odnosa, kao i podršci koju Češka Republika pruža Srbiji na njenom evropskom putu. Živelo srpsko-češko prijateljstvo - napisao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jeca

18.05.2021 13:28

Konacno da neko prizna da je bombardovanje Srbije zlocin!

Jelena

18.05.2021 15:55

Došlo je vreme da se danas Srbiji izvinjavaju,danas je naša zemlja drugačije viđena od strane onih koji su nas bombardovali

Ivana

18.05.2021 17:39

Ovo je zaista jedan lep sastanak koji će omogućiti razvoj naše države.Srbija i Šečka imaju jedan divan objekat, koji će ekonomski ojačati našu državu. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Petar

18.05.2021 18:10

Niko se nije izvinio za vreme Djilasa, Jeremica, Tadica, vec sad kada je predsednik Vucic na vlasti to govori mnogo. Bravo predsednice. Bravo Srbijo.