ODALI GA SNIMCI SA PROSLAVE: Muškarac uhapšen nakon što je pucao na svadbi u Resniku, metak pogodio fotografkinju

Autor: Republika

Hronika

18.05.2021

13:50

Muškarac Z.P. (48) koji je u subotu pucao na svadbi u Resniku, kada je povređena fotografkinja A. M. (48), uhapšen je juče, rekli su iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Photo by Álvaro CvG on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Naime, nakon događaja prijavljen je muškarac G.P. (50) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti na štetu oštećene A. M, koja je zadobila lake telesne povrede - rečeno je.

Dalje, navodi se da je pravi krivac utvrđen dostavljanjem snimka sa telefona oštećenoj.

Nakon što su oštećenoj dostavljeni snimci sa telefona, iz kojih se vidi da je najpre pucao u vazduh muškarac Z.P. (48), a zatim se metak odbio o trotoar i pogodio oštećenu, isti je dostavljen policijskim službenicima, a zatim tužiocu, te je juče uhapšeno lice koje je zaista pucalo i to je muškarac Z.P. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, koji će danas biti priveden zameniku javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - saopštili su iz tužilaštva.

Protiv lica G.P. (50) će biti podneta prijava zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje.

Podsećamo, u subotu je lakše povređena fotografkinja A. M. (48), kada je zadobila prostrelnu ranu noge, kada je tokom slavlja pucano u vazduh.

Komentari (0)

Loading