(VIDEO) NAPRAVILI STE CIRKUS! Vedrana Rudan UNIŠTILA OPOZICIONU N1: Zbog vas je moja vakcinacija u Srbiji skliznula u srce skandala

Autor:

Vesti

18.05.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan gostujući na televiziji N1 poručila je, da se zahvaljujući toj televiziji njena vakcinacija u Srbiji našla u srcu skandala.

RepublikaFoto: Printscreen
Vedrana Rudan

Naime, ona je, gostujući na pomenutoj opozicionoj televiziji bila napadnuta od strane voditeljke koja je pokušala da od književnice izvuče neku ružnu reč o našoj zemlji i predsedniku Vučiću.

- Vaša vakcinacija u Srbiji je skliznula u srce skandala - poručila je voditeljka, na šta je dobila brutalan odgovor: "Zahvalujući vašoj televiziji", dodala je Vedrana Rudan.

Ona je zatim dodala:

- Vi ste napravili cirkus! Ja sam u Srbiju došla po život onog trenutka kad sam shvatila da je neću dobiti u Hrvatskoj. Moje teško bolesne prijateljice do dan danas nisu dobile vakcinu u Hrvatskoj!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
lak

18.05.2021 07:07

N1 je odvratna televizija.

Jeca

18.05.2021 07:21

Zluradi komentari ništa dobro neće doneti, valjda je u ovoj situaciji najvažnije bilo da se spase ljudski životi

Šija

18.05.2021 07:28

Vedranu za Nobelovu nagradu.

Odgovori 12 0
Anita

18.05.2021 09:19

Kada ne moze u svojoj zemlji dobiti sto ne bi otisla u susednu i zastitile sebe pa i svoje ljude