OPREZ U SAOBRAĆAJU! Loši uslovi za vožnju! GUŽVE NA HORGOŠU I KELEBIJI!!

Autor: Republika

Vesti

16.05.2021

04:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaba kiša pada jutros u Novom Sadu, Somboru i Sremskoj Mitrovici, a na promenljive uslove vožnje vozači i danas moraju biti spremni zbog nestabilnog vremena, sa čestom kišom i mogućim povremeno jačim pljuskovima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ

Auto-moto savez Srbije savetuje da, ukoliko naiđete na deonice koje su zahvaćene jačim pljuskovima, kada je uglavnom i vidljivost slabija, dodatno smanjite brzinu i povećate odstojanje između vozila.

Podseća i da ovakvo vreme donosi odrone kroz steske useke, popunjenost kolotraga i drugih udubljenja vodom, jer se ne vide.


Sa prvim popodnevnim satima očekuje se pojačan saobraćaj što donosi kraj vikenda kada će vozačima biti potrebna puna pažnja za volanom uz poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:

- GP Horgoš, 120 minuta

- GP Kelebija, 60 minuta

Zadržavanja teretniih vozila na izlazu iz zemlje:

- GP Horgoš, 90 minuta

- GP Batrovci, 60 minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading