Vučić se EMOTIVNOM PORUKOM oprostio od Đorđa Marjanovića: Obeležio je jednu od najlepših epoha naše muzike

Autor:

Vesti

15.05.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se na Tviteru od Đorđa Marjanovića. On je naveo da ga je izuzetno pogodila vest o njegovoj smrti i zrazio saučešće porodici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Izuzetno me je pogodila vest o smrti Đorđa Marjanovića, pevača koji je svojim jedinstvenim scenskim nastupom obeležio jednu od najlepših epoha naše muzike. Izražavam najdublje saučešće porodici, kolegama i poštovaocima njegove muzike - piše na Tviter profilu predsednika Vučića.

Podsetimo, Marjanović je danas preminuo u 89oj godini. Kako mediji saznaju, bio je zaražen koronavirusom i priključen na respirator.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Jelena

15.05.2021 18:16

Neka počiva u miru naš legendarni muzičar. Drago mi je da je predsednik i pored svih drugih obaveza nije propustio da javno izjavi saučešće.

Julija

15.05.2021 18:35

Marjanovic je bio veliki umetnik. Neka mu je vecna slava!

lana

15.05.2021 19:01

Ostaće svakako upamćen. Legende ne umiru, svakako ne u sećanju.

Jovana

15.05.2021 19:23

Овај емотивни, надарени певач, обележио је епоху музике ,Србија је изгубила дивног човека , али сјај ове звезде вечно ће сјати !