DOBANOVČANI JOŠ JEDNOM POKAZALI KVALITET: Remi Budućnosti i LIDERA!

Autor:

Sport

15.05.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Budućnosti remizirali su sa Radničkim sa 1:1 u 33. kolu Prve lige Srbije.

RepublikaFoto: FK Budućnost Dobanovci
Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca

Na terenu Dobanovaca,  Budućnost i Radnički iz Kragujevca odigrali su čvrst i meč dostojan šampiona Prve lige Srbije i ekipe iz grupe top 5. Utakmica koja je obilovala čvrstom igrom i sa šansama na obe strane.

Radnički dolazi u vodstvo posle greske odbrane dobanovčana, ali kao što su dokazali mnogo puta ove sezone igrači Budućnosti već u sledećem napadu dolaze do izjednačenja. Strelac Ilić po 8 put ove sezone postiže gol , zahvaljujući svojoj upornosti. U narednim minutima Smiljanić ne koristi najbolju šansu na utakmici gde njegov pokušaj loba prelazi tik iznada prečke. Ispalo je da je 1:1 bio i konačan rezultat. Budućnost dokazuje da je odlična ekipa, a Radnički da zasluzeno ide u Ling Long ligu dogodine.

Sa druge strane, Kolubara iz Lazarevca je obezbedila plasman u Superligu nakon više od 100 godinu, trijumfom nad Borcem iz Čačka sa 3:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading