Niška opština Crveni krst proslavila Svetog Marka

Autor:

Vesti

08.05.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Crveni krst u Nišu obeležila je danas slavu Sveti Marko.

RepublikaFoto: Republika

- U okviru pratećih manifestacija u blizini sela Miljkovac održana je likovna kolonija Vidrište 2021 na kojoj su se okupili likovni stvaraoci iz Udruženje likovnih umetnika Niša "LUNA". 

Koloniju su svečano otvorili prof. dr Miroslav Milutinović Predsednik Gradske opštine i Ana Grozdanović član Komisije za obrazovanje, kulturu, sport i omladinu.

Imamo ambiciju da osnivanjem Omladinskih klubova u oblasti interesnog organizovanja, u oblasti kulturno umetničkog stvaralaštva mladih, u oblasti naučnog i proizvodnog stvaralaštva, u oblasti očuvanja prirodnih vrednosti i ekologije, podrškom organizacija izviđača, ferijalaca, pokreta gorana, književne omladine, muzičke omladine, filmske omladine, mlade sklonimo sa ulica, otrgnemo od društvenih mreža i ekrana računara, sklonimo od poroka alkoholizma, narkomanije i afirmišemo zdrave stilove življenja.  Zdrava omladina, zdrave vrednosti koje omladina prepoznaje, garantuju opstanak naše Države i naroda. 

Neka nam je srećna slava - poručuju iz GO Crveni krst.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading