Jovanov o licemernoj izjavi Dragana Đilasa: BAHATI TAJKUN OBEĆAVA SLOBODU MEDIJA? SAKRIJ SE U MIŠJU RUPU I NE IZLAZI!

Autor: Republika

Vesti

03.05.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kazao je da bi na Svetski dan medija najprikladnije bilo da Dragan Đilas nađe odgovarajuću mišju rupu, sakrije se u nju i čeka dok ovaj dan ne prođe.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP/D.GOLL
Milenko Jovanov

- Ipak, budući da se radi o krajnje bezobzirnom i bahatom tajkunu, on je ovaj dan iskoristio da obeća slobodu medija čim dođe na vlast. Đilas ovim ponovo pokazuje da beskrajno potcenjuje građane Srbije, jer svi u Srbiji odlično znaju kako su izgledali mediji kada je njima gospodario Đilas, ali i da je tu slobodu, o kojoj Đilas danas govori, pokojna Verica Barać nazvala "zarobljavanjem medija" - navodi se u saopštenju.


- Zato je potpuno neprikladno, smešno i beskrajno licemerno, da tajkun, koji je preko prodaje reklamnog prostora držao medije pod svojom šapom, koji je postrojavao novinare i urednike zbog fotografije, ili teksta koji mu se ne sviđaju, koji je bio vlasnik novina ‘’Pres’’ i koji i danas direktno upravlja nekim televizijama, dnevnicima, nedeljnicima i radio stanicama, obećava bilo kakvu slobodu medija. Jer, šta će sledeće u tom beskrajnom licemerju? Da obeća zabranu iznošenja para na Mauricijus - upitao je Jovanov u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Milica

03.05.2021 08:53

Secamo se mi slobode medija za vreme Borisa Tadica!!!

Nikola

03.05.2021 09:28

Odlično se svi sećamo te njihove nekadašnje "slobode medija".

Ognjen

03.05.2021 09:29

Đilas svakom novom izjavom pokazuje koliko nema obraza! Oličenje licemerja i paradoksa je kada on govori o slobodi medija.

Helena

03.05.2021 09:36

Ђилас нема право да се јави. Што није нешто паметно урадио док је био на власти???