PALMA: Đilase, zar i na Vaskrs lažeš?

Autor:

Vesti

01.05.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom današnje lažne vesti koja se pojavila u pojedinim medijima da su na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini obijena vrata, medijima se obratio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Republika
Dragan Marković Palma

- Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, objavila je na svom tviter nalogu lažnu vest da su odbijena vrata na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini. Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je odmah uprla prst u mene, još jednom me lažno optuživši kao nalogodavca. Čak je pozvala i Republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da traži privođenje i spreči zastrašivanje ljudi - rekao je Palma.

U svojoj laži su čak izjavili da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su navodno komšije sve potvrdile policiji. 

- Sve je laž! Đilase zar i na Vaskrs lažeš! Đilase to da si okružen kriminalcima, da si siledžija, da tukao si tasta i ženu a nisi odgovarao jer je neko zataškao, ja sam za to pokazao zvanične dokaze. Službenu belešku da si napao ženu i tukao tasta nisu potpisali lažni svedoci koje ti koristiš protiv mene, već tvoja bivša supruga Iva Đilas. Tvoja radnica Marinika Tepić poziva Zagorku Dolovac da reaguje na vaše laži a ja pozivam Zagorku Dolovac da reaguje po službenoj belešci koju je potpisala tvoja bivša supruga i da reaguje na navode da si dok si bio na vlasti zaradio ogromne pare.  Za sve vaše laži bićete tuženi. Greh je Đilase lagati, a na Vaskrs lagati je još veći greh - izjavio je Dragan Marković Palma

Foto: Printscreen

MUP demantovao navode o obijanju stana

Policijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja. 

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini ističu da je netačna informacija da je obijen stan Katarine Jokić, predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Činjenica je da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti.

Policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio.

Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata. Sin Katarine Jokić, takođe je izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje.

O događaju je obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj.

Policijska uprava apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune - stoji u saopštenju MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading