Vulin tražio objašnjenje za INCIDENT u Borovu Selu: Ako ne budu kažnjeni, to govori o Hrvatskoj

Autor:

Vesti

02.05.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je povodom divljanja hrvatskih ekstremista, koji su u Vukovaru na današnji praznik pozivali na ubijanje Srba.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Ustaško divljanje u mestima u Hrvatskoj gde žive Srbi nije novost, pa čak ni kada im se smrt priziva na pravoslavni Vaskrs, ali jeste novost da policija Hrvatske poslušno sledi siledžije i kukavice, dok prete Srbima u Borovu Selu klanjem i ubijanjem. Putem zvaničnih kanala, zatražio sam od mojih hrvatskih kolega da nam daju objašnjenje o incidentu kao i da, ako je sve što je na snimku deljenom putem društvenih mreža istina, učine sve da i takozvani navijači "Dinama" i policajci koji su ih čuvali dok su Srbima pretili smrću, budu primereno kažnjeni - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

On se oglasio povodom današnjeg događaja u Borovu Selu u kojem je grupa muškaraca marširala uz povike "Oj, Hrvatska mati, Srbe ćemo klati", a prema pisanju na mrežama, za njima je išao i policijski automobil.

- Činjenica da postoje ustaše, ne govori ništa ni o Hrvatima, ni o hrvatskoj državi, ali ako ne budu kažnjeni i oni i policajci koji ih štite, to će mnogo govoriti i o Hrvatima i o hrvatskoj državi - poručio je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading