(FOTO) Beograd i Srbija u UDARNOM TERMINU na TLC: Naša prestonica predstavljena kao EVROPSKA METROPOLA

Autor: Republika, Vivstars

Vesti

02.05.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki kanal TLC koji ima predstavništvo i u regionu, a i kod nas je jako gledan, nedavno je u svom udarnom terminu u serijalu 90 dana do Venčanja – prikazao Beograd i Srbiju u najlepšem svetlu.

RepublikaFoto: Printscreen

Naša prestonica je predstavljena kao Evropska metropola u kojoj i uprkos vanrednom stanju (2020) je moglo da se uz karantin od četrnaest dana putovati do Sjedinjenih država.

Jedna od učesnica, inače Francuskinja je došla jula meseca prošle godine, da bi mogla da otputuje kod verenika u USA.

Gledaoci širom sveta su mogli videti Zeleni Venac, naš aerodrom Nikola Tesla, kao i uži centar Beograda, piše portal Vivstars.

Srbija je predstavljena kao moderna i jaka država u Evropi koja i pored svetske pandemije koronavirusa pruža jedini izlaz do Amerike.

Više od šest sezona emisije emituje TLC - Razni ljudi širom sveta se upoznaju, zaljubljuju a određeni dobija posebnu vizu za SAD, momak ili devojka imaju samo 90 dana u kojima moraju da donesu životnu odluku: da se venčaju ili da se vrate svako svojoj kući!

Ništa nije fejk što bi mladi rekli, i ovo nije rijaliti program u kom se karikira. Većina učesnika je stekla staus sezonskih zvezda, a neki su dobili svoje posebne emisije na TLC-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ime

02.05.2021 16:55

Nije baš najtačnije....Naime, nisu propustili da uslikaju osušene biljke, korov i đubre u žardinjerama, zapuštenost i to u centru Beograda, na silasku u podzemni prolaz pored Terazijskog tunela, nedaleko od Muzičke škole. Bilo mi je žao, ali ujedno i jasno koliko su ti prljavi i zapušteni uglovi ružna slika bilo gde, pa i Beogradu. Mislim da su maliciozno zabeležili baš taj kadar, jer mogli su i bez njega. Zato...svaki ćošak je bitan!!!!!