(VIDEO) VUČIĆ BRZOPOTEZNO OBESMISLIO N1 I NOVU S! Pogledajte kako je predsednik Srbije razbucao Đilasove i Šolakove medije!

Autor: Republika

Vesti

29.04.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je za manje od 90 sekundi razmontirao N1 i Novu S, medije pod patronatom Dragana Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je danas prisustvovao otvaranju Sektora 4 obilaznice oko Beograda, nakon čega je odgovarao na pitanja novinara. Jedno je stiglo od opozicionih medija, a ticalo se prisutnosti predsednika na televizijama. 

Vučić je za minut i po matirao Đilasove i Šolakove pulene, koji su pokušali da se prave pametni.

- Jedino sam čuo kako me kritikujete, koliko sam bio sati, kađete bio 40 sati na televiziji u prethodnih mesec dana. Kakvih 40 sati? Pa ja sam samo na vaše dve televizije bio 1.200 sati na vaše dve televizije. A zamislite na svim ostalim televizijama samo 40 sati. Pa da nema vas da me promovišete toliko i da toliko brinete, mene niko ne bi ni video - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- Hvala vam na tih 1.200 sati mesečno koliko mi posećujete, nadam se da čete nastaviti sa tom pažnjom i posebno sam zahvalan što ste izuzetno interesovanje pokazali ove fantastične projekte, za ove divne stvari koje Srbija radi. Srbija će nastaviti da radi, gradi i raste brže nego što smo se i sami nadali, a i brže nego što bi poneki želeli - poručio je predsednik Srbije.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jeca

29.04.2021 15:14

Uvek spreman za odgovor, svaka reč na mestu

Anja

29.04.2021 16:43

Ali definitivno je u pravu!

Svetlana

29.04.2021 16:44

Samo je rekao kako jeste.

Ivana

29.04.2021 18:24

Dragan Đilas i Šolak moraju da odgovaraju za svoje postupke. Ovo je prevršilo svaku meru. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje, a mediji pišu lažu i iznose neistine. Trebalo bi zaista tužiti N1 i Nova S.