SUD POTVRDIO DA JE ĐILAS LOPOV I LAŽOV! Tajkun se sakrio u mišju rupu posle presude u korist Siniše Malog!

Autor: Republika

Vesti

27.04.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu doneta oslobađajuča presuda za ministra finansija Sinišu Malog, kojeg je prethodno tužio tajkun Dragan Đilas.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović, ST/Aleksandar Nalbantjan
Siniša Mali i Dragan Đilas

Samozvani lider opozicije Dragan Đilas još jednom je poražen! Žuti tajkun je prethodno tužio ministra finansija u Vladi Srbije Sinišu Malog zbog navodnog krivičnog dela uvrede, ali je Prvi osnovni sud u Beogradu danas doneo oslobađajuću presudu u korist Malog.

Naime, lider Stranke slobode i prave i osvedočeni lopov je zakukao kako je ministar Mali na konferenciji za novinare 2019. godine izvršio krivično delo uvrede zato što je na konferenciji rekao da je Đilas opljačkao grad Beograd.

"Verujem u svoje argumente i to da je Dragan Đilas pljačkao grad Beograd, verujem da je ostvario veliku korist za sebe dok je grad tonuo... Prethodnih nekoliko dana je i dokazano kako Đilas, Obradović i Jeremić ruše grad i to govori o tome koliko vole grad, odnosno koliko ga ne vole", te je na pitanje novinara hoće li nastaviti da zove Dragana Đilasa "pljačkašem i lopovom" rekao:" Apsolutno, ja drugo ime za njega nemam, niti vidim da se on na bilo koji način ponaša nego tada", rekao je tada Mali.

Sud je nakon sprovedenog dokaznog postupka, doneo i javno objavio presudu kojom je oslobodio Sinišu Malog od Đilasove optužbe jer je nakon izvedenih dokaza našao da navodi iz Đilasove tužbe nisu dokazani, odnosno da Siniša Mali nije uvredio Dragana Đilasa. Konkretno, sud je našao da navodi iz Đilasove tužbe nisu krivično delo to jest da je Sinisa Mali pričao istinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

28.04.2021 09:35

SUD POTVRDIO DA JE ĐILAS LOPOV I LAŽOV!

Balkan

11.05.2021 08:33

Ovo znaci da ce konacno da G. Djilas bude optuzen da je pokrano Beograd, wow, hajde da vidimo i to cudo. Ziveli