ĐILAS U EPIZODI "POBESNELI TAJKUN"! Pretio ženi: ODRUBIĆU TI GLAVU!

Autor: E.S.T.

Vesti

27.04.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Marinika Tepić krije svedoke, kod Dragana Đilasa postoje svedoci i iskazi, ali još nije pokrenut postupak protiv njega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić
CRNO NA BELO Đilas pretio ženi

Krivična prijava za nasilje u porodici koju je protiv Dragana Đilasa podnela njegova bivša supruga Iva razlog je zbog koje je Dragan Marković Palma na meti Stranke Sloboda i pravda i Đilasove stranačke potpredsednice Marinike Tepić.

Lider Jedinstvene Srbije je, gostujući na televiziji Pink u emisiji "Hit tvit", pročitao delove iz dokumenta:

- Samo ću da kažem: "Kako se čula galama, moj otac je sišao sa sprata", da ne čitam... Dalje kaže da ga je Dragan Đilas oborio i otvorenom šakom udario u glavu ispred dece i rekao je da će joj odrubiti glavu. To je Dragan Đilas rekao supruzi Ivi Đilas. To je jedan od razloga.

Marković je naveo i da je krivičnu prijavu dobio od jednog istraživačkog novinara. Objasnio je i da su napadi i optužbe za podvođenje maloletnica, priča koju danima potencira Đilasova saradnica, počele baš kada su dokumenti stigli do njega i počeli napadi.

- Sve je počelo kad sam rekao: "Gospodine Đilase, recite da li imate pare ili ne, zašto ste prebacili pare u neke druge države i da li ste platili porez?" To je bilo moje pitanje. Sutradan u Jagodinu su došle dve dame koje su rekle da je sve tajno u Jagodini, kako ja odlučujem gde će pare da se troše. Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dokumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju suprugu - rekao je Palma.

Lider JS je rekao i da nije imao nameru da objavljuje ovaj dokument, ali da je rešen da sve istera do kraja.

Srpski telegraf je o Đilasovom obračunu sa suprugom i njenim ocem pisao 2017, kada je objavio službenu belešku u kojoj Iva i njeni roditelji svedoče o užasima kroz koje su tog dana, ali i godinama pre toga prolazili zbog agresivne prirode Dragana Đilasa.

- Kada je otac video da me je Dragan napao, prišao mu je s leđa da bi ga odvojio od mene. Tada je Dragan oborio mog oca i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave i to sve pred našom ćerkom Anom - posvedočila je tada Iva Đilas o agresiji lidera SSP usmerenoj na nju i njene roditelje.

Foto: ST/D. KADIĆ
Srpski Telgraf 30.12.2017. pisao o ovoj temi

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Nikola

27.04.2021 10:17

Đilas je poznat po nasilničkom ponašanju i maltretiranju žena.

latinka22

27.04.2021 10:21

Djilas jos na politickoj sceni

Nikola

27.04.2021 10:27

Za ovo bi Đilas trebao dobro da odgovara ,nasilje u porodici!

Aca

27.04.2021 10:29

Sta drugo očekivati od Đilasa ,kada nasilje primenjuje i u porodici!