PLJUJE PA LIŽE! Marinika promenila ploču suočena sa tužbama! EVO ŠTA SAD KAŽE O "TELEFONIMA ZA DRUŽENJE" U JAGODINI!

Autor: Republika

Vesti

26.04.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrpedsednica stranke Dragana Đilasa i njegova zaposlena Marinika Tepić je 11. aprila u "Utisku nedelje" rekla da je gotovo svaka žena zaposlena u javnom sektoru u Jagodini dobila "telefon za druženje", misleći na obavezu se*sualnog opštenja sa čelnim ljudima tog grada.

RepublikaFoto: Tanjug/Dušan Aničić, Jadranka Ilić

Tepić je otišla toliko daleko da je na Tviteru navela kako je svaka žena zaposlena u javnom sektoru u Jagodini uslovljena na isti način. Ne shvatajući na koji način je uvredila i ponizila žene koje su zaposlene u ovom gradu, Tepićeva se vrlo brzo susrela sa nizom prijava za povredu ugleda i časti. 

Suočena sa odgovornošću, Tepićeva je počela da menja priču, što baca sumnju na sve njene prethodne tvrdnje, a najverovatnije se radi samo o joše jednom nizu navodnih afera koje ona "razotkriva", a za koje nikada nije iznela dokaze niti preuzela odgovornost za obmanu građana Srbje.

Suočena sa odgovornošću i činjenicom da će za svoje tvrdnje morati na sud, Tepić je večeras potpuno promenila priču.

Ona je izjavila da nema saznanja da je ijedna od 393 žene koje su podnele tužbu protiv nje doživela bilo kakvu vrstu se*sualnog nasilja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading