(VIDEO) GRAĐANI UNIŠTILI ĐILASOVU NOVU S: Pitali prolaznike šta misle o Vučićevim obećanjima, a ovakav odgovor NISU OČEKIVALI!

Autor:

Vesti

28.04.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni mediji Dragana Đilasa još jednom su zažalili što su pokušali da predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstave kao nekoga ko ne ispunjava svoja obećanja.

RepublikaFoto: Printscreen

Naime, opoziciona Nova S napravila je prilog u kojem pitaju građane da li pamte Vučićeva obećanja, aludirajući kako navodno predsednik Srbije daje lažna obećanja.

Odgovor jedne građanke ih je ukopao toliko da su zažalili što su je i pitali:

- Pamtim sve i oduševljena sam! Svaka mu čast! Da živi 1000 godina! Izgradio je puteve, bolnice... - rekla je ona, na šta je reporter pomenute televizije ostao bez teksta.

 

 

Takođe, jedan sugrađanin nije želeo da daje bilo kakav odgovor kada su mu rekli sa koje su televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Jovana

28.04.2021 17:42

Нисмо изненађени одговорима пролазника, након интервјуа Нове С. Већина грађана, цени труд и рад председника Вучића , јер обећања , који је дао, испоштовао је!

Oko

28.04.2021 18:36

Narod je pre svega realan. Vidimo odlicno ko se bori za nase bolje sutra.

Jela

28.04.2021 19:44

Šta su drugo i očekivali, narod se ne može prevariti

Ivana

28.04.2021 20:07

Niko ne prati Đilasove mediji i verujem da građani Srbije njima više ne veruje, jer su ti mediji protiv interesa naroda na KiM.