ĐILASOVA TV ČVRSTO PODRŽAVA OSMANIJEVU I KURTIJA! Tajkunska televizija promoviše optužbe iz Prištine!

Autor: Republika

Vesti

28.04.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Đilasovi mediji rade protiv Srbije svima je dobro poznato, ali da javno promovišu optužbe iz Prištine protiv naše zemlje više je nego sramno i poražavajuće!

RepublikaFoto: Printskrin/N1

Đilasova televizija još jednom je pokazala na čijoj je strani i da im narod ove države nije bitan, međutim ovoj tajkunskoj medijskoj kući najbitnije je šta kažu najveći neprijatelji Srbije - Osmani i Kurti.

Tako je N1 prenela izjavu tzv. kosovske predsednice Vjose Osmani u kojoj ona optužuje Srbiju.

- Svi non-pejperi potiču iz Srbije! - izjavila je ona.

Podsetimo, predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani izjavila je da je ideja svih non-pejpera da destabilizuju region, a da im je izvor u Srbiji.

- Svi oni non-pejperi koji imaju destabilizujuće ideje za naš region imaju samo jedan izvor: Srbiju. Pažljivo čitanje ovih non-pejpera i predstavljenih ideja (kao što su promena granica, stvaranje autonomnih režima ili trećih sila) jasno pokazuje ko je pravio nacrt ovih dokumenata - napisala je Osmani na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Petar

28.04.2021 08:39

Šta drugo očekivati od njih!? Oni sve što rade, rade protiv Srbije!

Emilija

28.04.2021 08:41

Građane naše zemlje uopšte ne treba da čudi ponašanje opozicije i njenih lidera, jer su do sada pokazali samo i isključivo mračnu stranu svoje ličnosti, koja je skoncentrisana na lično zadovoljstvo i korist.

Sava

28.04.2021 08:42

Đilas je čovek bez obraza i stida. Prvo je pokrao narod i državu a sada promoviše optužbe iz Prištine protiv naše zemlje. Keba Kraba koji samo gleda svoje interese!!!

Lela

28.04.2021 08:42

Ništa drugo nisam ni očekivao od srbomrzaca.